A Tanszék TDK tevékenysége

2016
Knyazoviczky Barbara - Különböző eredetű tejminták vizsgálata és spektrális összehasonlítása FT-NIR(T) és FT-NIR eljárásokkal. Témavezető: Dr. Fodor Marietta
Analitika és minőségbiztosítás Szekció, II. helyezett
 
Mészáros Lilla - Melasz alapanyag vizsgálata bioetanol termelése kapcsán. Témavezető: Dr. Fodor Marietta, Dr. Kovács Mónika
Mikrobiológia és biotechnológia Szekció III. helyezett
 
HartaiNagy Eszter - Eltérő gyümölcstartalmú üdítőitalok eltarthatósági vizsgálata mikrobiológiai és analitikai szempontból. Témavezető: Dr. Fodor Marietta, Dr. Kiskó Gabriella
 
Bűdi Dávid - Mézzel ízesített házi készítésű joghurtok mikrobiológiai és analitikai vizsgálata. Témavezető: Dr. Fodor Marietta, Dr. Kiskó Gabriella
Analitika és minőségbiztosítás Szekció EDHT különdíj
 
Kárpáti Zsófia - Különböző eredetű kávéhulladékok beltartalmi vizsgálata talajjavítási szempontból. Témavezető: Dr. Fodor Marietta, Dr. Gere Attila
 
Jesztl Brigitta - Különböző eredetű kávé analitikai és érzékszervi vizsgálata. Témavezető: Dr. Fodor Marietta, Dr. Gere Attila
Analitika és minőségbiztosítás Szekció különdíj

2015

2014
Kolimár Ditta – Módszerfejlesztés savanyított tejtermékek beltartalmi értékeinek minőségellenőrzésére FT-NIR(T) módszerrel. Témavezető: Dr. Fodor Marietta
Házi TDK konferencia Különdíj

2010
Lénárt József –Sajtok zsír-és fehérje tartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával. Témavezető: Dr. Fodor Marietta, Dr. Dernovics Mihály
Házi TDK konferencia 1. helyezés
MÉTE 2. helyezés

2009
Szigedi Tamás – Száraztészták zsír-és tojástartalmának meghatározása FT NIR/NIT technikával. Témavezető: Dr. Fodor Marietta
Házi TDK konferencia 3. helyezés