Tanszéken készült PhD dolgozatok
Rácz Anita 2017 Fodor Marietta, Héberger Károly
Kemometria és FT-NIR spektroszkópia alkalmazása az élelmiszeranalitikában
Geréné Radványi Dalma 2016 Fodor Péter, Jókainé Szatura Zsuzsanna
Gombatermesztésben előforduló kártékony penészek korai kimutatása illékony másodlagos anyagcseretermékekkel
Nagy Ádám 2016 Abrankó László
Kajszigyümölcsök (Prunus armeniaca L.) polifenol készletének átfogó tömegspektrometriás feltérképezése
Lénárt József 2015 Dernovics Mihály, Hegedűs Attila
Lactobacillus casei által termelt xenobiotikumok azonosítása és a kajszi önmeddőségének vizsgálata metabolomikai ujjnyomatkészítés segítségével
Németh Anikó 2015 Dernovics Mihály
Application of hyphenated analytical techniques in the investigation of selenium speciation of different plants
Egressy-Molnár Orsolya 2015 Dernovics Mihály
Development of LC-MS methods for the analyses of selenium species of natural and synthetic origin
Szigedi Tamás 2014 Dernovics Mihály, Fodor Marietta
Módszerfejlesztés Fourier-transzformációs közeli infravörös technika (FT-NIR) alkalmazási körének kibővítése élelmiszeripari mintákon
Deák Edit 2014 Dernovics Mihály, Stefanovitsné Bányai Éva
Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése
Szilvássy Blanka 2014 Abrankó László
Élelmi növények polifenol készletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel
Polgár László 2014 Fodor Péter
Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálata élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal
Sági-Kiss Virág 2012 Fodor Péter, Héberger Károly
Gyümölcsök penészes romlásának előrejelzése
Katona Róbert 2012 Stefánka Zsolt
Kmellár Béla 2011 Fodor Péter
Multikomponenses növényvédőszer-maradék meghatározás lehetőségei élelmiszerekből tömegspektrometriás módszerekkel
Balogh Emőke 2011 Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Antioxidáns kapacitás meghatározása, és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében
Rak Gábor 2011 Abrankó László
Polifenolok és származékaik feltérképezése hármas-kvadrupol tömegspektrometriás módszerrel
Engel Rita 2010 Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára
Nagymáté Emese 2009 Dernovics Mihály, Fodor Péter
Vitaminnal dúsított sörök előállítása és tanulmányozása
Üveges Márta 2009 Dernovics Mihály, Fodor Péter
Az izotóparány mérés alkalmazásának lehetőségei a módosulat-analitikában és az élelmiszereredet vizsgálata során
Schäffer Richárd 2007 Fodor Péter
Csatolt technikák fejlesztése és alkalmazása arzénmódosulatok meghatározására
Jókainé Szatura Zsuzsanna 2007 Fodor Péter
A higanyspeciáció lehetőségei
Abrankó László 2006 Fodor Péter
Nagyhatékonyságú mintabeviteli technikák fejlesztése az elemanalitikában
Sörös Csilla 2006 Fodor Péter
Gergely Valéria 2006 Fodor Péter
Kápolna Emese 2006 Fodor Péter
Fodor Marietta 2004 Fodor Péter
Cirkónium-aszkorbát hatása a búza csíranövény kémiai és biokémiai paramétereire
Dernovics Mihály 2003 Fodor Péter
Mintaelőkészítési módszerek kidolgozása és referencia anyagok előállítása módosulatanalitikai célokra
Stefánka Zsolt 2003 Fodor Péter
Nagyhatékonyságú mintabeviteli módszerek alkalmazási lehetőségei a speciációs analitikában
Ipolyi Ildikó 2003 Fodor Péter
Gyakorlati megoldások a speciációs analitika minőségének biztosítására
Woller Ágnes 1998 Fodor Péter
Mester Zoltán 1998 Fodor Péter