Tanszéken készült PhD dolgozatok

Rácz Anita      2017    Fodor Marietta, Héberger Károly
Kemometria és FT-NIR spektroszkópia alkalmazása az élelmiszeranalitikában
Geréné Radványi Dalma       2016    Fodor Péter, Jókainé Szatura Zsuzsanna
Gombatermesztésben előforduló kártékony penészek korai kimutatása illékony másodlagos anyagcseretermékekkel
Nagy Ádám    2016    Abrankó László
Kajszigyümölcsök (Prunus armeniaca L.) polifenol készletének átfogó tömegspektrometriás feltérképezése
Lénárt József  2015    Dernovics Mihály, Hegedűs Attila
Lactobacillus casei által termelt xenobiotikumok azonosítása és a kajszi önmeddőségének vizsgálata metabolomikai ujjnyomatkészítés segítségével
Németh Anikó            2015    Dernovics Mihály
Application of hyphenated analytical techniques in the investigation of selenium speciation of different plants
Egressy-Molnár Orsolya        2015    Dernovics Mihály
Development of LC-MS methods for the analyses of selenium species of natural and synthetic origin
Szigedi Tamás     2014    Dernovics Mihály, Fodor Marietta
Módszerfejlesztés Fourier-transzformációs közeli infravörös technika (FT-NIR) alkalmazási körének kibővítése élelmiszeripari mintákon
Deák Edit        2014    Dernovics Mihály, Stefanovitsné Bányai Éva
Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése
Szilvássy Blanka         2014    Abrankó László
Élelmi növények polifenol készletének vizsgálata tömegspektrometriás módszerekkel
Polgár László      2014      Fodor Péter
Növényvédő szerek és azok bomlástermékeinek vizsgálata élelmiszerekben HPLC-(ESI+)MS technikákkal
Sági-Kiss Virág   2012      Fodor Péter, Héberger Károly
Gyümölcsök penészes romlásának előrejelzése
Katona Róbert    2012    Stefánka Zsolt
Kmellár Béla       2011    Fodor Péter
Multikomponenses növényvédőszer-maradék meghatározás lehetőségei élelmiszerekből tömegspektrometriás módszerekkel
Balogh Emőke    2011    Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Antioxidáns kapacitás meghatározása, és ennek kialakításában szerepet játszó vegyületek vizsgálata bogyós gyümölcsök esetében
Rak Gábor      2011    Abrankó László
Polifenolok és származékaik feltérképezése hármas-kvadrupol tömegspektrometriás módszerrel
Engel Rita       2010    Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára
Nagymáté Emese       2009    Dernovics Mihály, Fodor Péter
Vitaminnal dúsított sörök előállítása és tanulmányozása
Üveges Márta      2009    Dernovics Mihály, Fodor Péter
Az izotóparány mérés alkalmazásának lehetőségei a módosulat-analitikában és az élelmiszereredet vizsgálata során
Schäffer Richárd        2007    Fodor Péter
Csatolt technikák fejlesztése és alkalmazása arzénmódosulatok meghatározására
Jókainé Szatura Zsuzsanna    2007    Fodor Péter
A higanyspeciáció lehetőségei
Abrankó László     2006    Fodor Péter
Nagyhatékonyságú mintabeviteli technikák fejlesztése az elemanalitikában
Sörös Csilla     2006    Fodor Péter
Gergely Valéria     2006         Fodor Péter
Kápolna Emese     2006         Fodor Péter
Fodor Marietta      2004         Fodor Péter
Cirkónium-aszkorbát hatása a búza csíranövény kémiai és biokémiai paramétereire
Dernovics Mihály       2003    Fodor Péter
Mintaelőkészítési módszerek kidolgozása és referencia anyagok előállítása módosulatanalitikai célokra
Stefánka Zsolt   2003    Fodor Péter
Nagyhatékonyságú mintabeviteli módszerek alkalmazási lehetőségei a speciációs analitikában
Ipolyi Ildikó  2003   Fodor Péter
Gyakorlati megoldások a speciációs analitika minőségének biztosítására
Woller Ágnes  1998   Fodor Péter
Mester Zoltán  1998  Fodor Péter