Konferencia az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokról

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának (SZIE-ÉTK) Alkalmazott Kémia Tanszéke, valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal  (NÉBIH) 2019. április 11-én szakmai konferenciát szervez az Élelmiszerekkel Érintkezésbe Kerülő Anyagok témakörében. Az eseményen való részvétel ingyenes.
A konferenciára szeretnénk meghívni a témában kutatást, fejlesztést folytató egyetemeket, ipari képviselőket, valamint a szakmai szervezeteket, és analitikai vizsgálatokat folytató laboratóriumokat is. A konferencia célja, hogy megismerjék egymást az ezen a területen dolgozó, kutató szakértők, szakmai képviselők, valamint, hogy lehetőség nyíljon arra, hogy a tapasztalatok megosztása által komplexebb ismeretekre tehessenek szert.
A program szekciói közé tartozik a  jogszabályok bemutatása, a tapasztalatok megosztása a Hatóság oldaláról, az eddig elvégzett vagy éppen folyó kutatások ismertetése az Egyetemek, illetve kutatást folytató Intézetek oldaláról, a piaci szereplők tapasztalatainak megosztása, valamint a laboratóriumok vizsgálatokkal kapcsolatos tapasztalatainak bemutatása.
Kérjük, amennyiben rendezvényük felkeltette érdeklődését, és szívesen adna elő, az előadás címének megküldésével jelezze részvételi szándékát a szilvassyb@nebih.gov.hu, valamint a Fodor.Peter@etk.szie.hu e-mail címeken. Az előadások keretideje 15 perc.
 

Undefined