Együttműködési megállapodás

2017. május 11-én együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem (SZIE) és a Magyar Honvédség Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központ (MH GAVIK).

A megállapodás értelmében az MH GAVIK - laboratóriumi műszer kapacitása igénybevételének függvényében - a meglévő műszeres analitikai képességeivel, kutatás-fejlesztési és oktatási célú mérések elvégzésével  támogatja a  SZIE Élelmiszertudományi Karának (SZIE-ÉTK) munkáját.

Az együttműködési megállapodás alapján a SZIE-ÉTK pedig a  reguláris képzéséhez kapcsolódóan, az MH GAVIK laboratóriumi szakállományának analitikai jártasságának fenntartása valamint a honvédelmi és katasztrófavédelmi képességek fejlesztése érdekében, biztosítja az MH GAVIK szakembereinek részvételét analitikai kémia tárgyú előadásokon valamint felkérés esetén részükre továbbképzést is tart.

A megállapodás megkötésekor dr. Felföldi József az Élelmiszertudományi Kar mb. dékánja és Csuka József alezredes megbízott központparancsnok (képünkön) egyetértettek abban, hogy mind a SZIE-ÉTK mind az MH GAVIK elkötelezett közös eredmények elérésében, publikálásában.

Undefined